Cigary v meste

Piatok...mesto...vééééľa Jamesonu...myšlienka...“chcem cigaru“...neviem kde, čo, koľko, ako, ale chcem...a nech nestojí veľa...

 

Fajčenie cigary je nepochybne cool. Ale čo už cool nie je , je  keď to robíte celé  zle.
 
Fajčenie cigár v dnešnej dobe už  nie je prežitok starých ufrflaných pánov v klobúkoch a už vonkoncom nie je také finančne náročné ako v minulosti. Cigaru si dnes každodenne zapaľujú milióny ľudí, či už biznismeni v privátnych pánskych kluboch, ujkovia na rušných uliciach Havany alebo dokonca aj ja skoro každý večer po robote. Ako som už vyššie načrtol, mnohokrát je kúpa cigary len spontánne konanie a celučký tento akt  prebehne na pumpe alebo v stánku kde sú vystavené hneď vedľa pokladne, bez možnosti kvalitného výberu a rady odborníka, bez náčinia na správneho orezania a bohužiaľ bez správneho zapaľovača. A tu sa to celé pokazilo. Cigara vôbec nechutila dobre, atmosféra fajčenia na stojáka pred Kapitolom je tiež „v pohode“ a v konečnom dôsledku to hodnotíme ako vyhodené peniaze a už si cigaru nekúpim. Chyba!
 
Na cigaru si treba nájsť čas a miesto. Dokonca aj bystrici existujú miesta kde si tento pôžitok môžete nerušene a hlavne pohodlne vychutnať. Za cigarou treba ísť úmyselne. Niekto ide na pivko, iný zase na pohár vínka a ty ideš na cigaru. A za týmto účelom sme U Kemov vytvorili „Cigar lounge“. Pohodlne sa usadiť v kresle a nechať si poradiť s výberom svojej prvej cigary. Navštívte Nás a spoločne sa naučíme správne si vyberať cigaru, orezať, zapáliť a v neposlednom rade hlavne správne si túto neresť aj vychutnávať.
Tešíme sa na vašu návštevu! 
 
MM
comments powered by Disqus

O Víne:

 

O Pive:

 

O Káve: